Optimaal Thuiswonen

Uw droomhuis: nu en in de toekomst

Wanneer u in een fijn huis en prettige omgeving woont, dan wilt u daarvan blijven genieten: nu en in de toekomst. Daarnaast worden mensen – door ingrijpende veranderingen in de zorg – tegenwoordig gedwongen om zo lang mogelijk in hun eigen huis te blijven wonen. Wat zijn echter de mogelijkheden om dit te doen? De Vree Architecten biedt met advies en inzicht de helpende hand en stoomt uw woning klaar voor de toekomst. Door deze praktischer, veiliger en comfortabeler in te richten, kunt u Optimaal Thuis Wonen.

Maak uw woning nu toekomstbestendig

De levensloopbestendigheid van uw woning is van belang, maar wat is het juiste moment om uw woning aan te passen? De Vree Architecten adviseert u om nu alvast na te denken over de toekomst; zelfs – of juist – wanneer de noodzaak er nog niet is. Zo kunt u bewust en in uw eigen tempo kiezen voor aanpassingen. Het doel van Optimaal Thuis Wonen is om uw woning nu gereed te maken voor later, zodat u – wegens de afgenomen zorgmogelijkheden – langer comfortabel thuis kunt blijven wonen. Door tijdig na te denken over een toekomstbestendige woning, neemt u latere zorgen weg; voordat die zich onverwachts aandienen.

Oplossingen Optimaal Thuis Wonen

Gelijkvloers wonen, slapen, eten en douchen; dat is voor veel senioren de ideale situatie. De potentie om zo lang mogelijk aangenaam thuis te wonen, hangt echter van de mogelijkheden van uw huidige woning af. Het type woning, de grootte van uw tuin, voorschriften van de gemeente en het beschikbare budget spelen hierin een voorname rol. Toch zijn er binnen elke woning talloze oplossingen om een woning comfortabel en veilig te maken; het inzicht en advies van een ervaren architect biedt hierin een uitkomst. De Vree Architecten denkt graag met u mee om uw woning voor te bereiden op de toekomst.

Kwaliteit van wonen en leven

De Vree Architecten hecht veel belang aan uw kwaliteit van wonen en leven; het draait om uw woonplezier. Uw woning wordt daarom volledig afgestemd op uw wensen en eisen levensloopbestendig gemaakt. Daarnaast streven wij er altijd naar dat uw woning voldoet aan de eisen van het WoonKeur-certificaat (bestaande bouw), waarin ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen is opgenomen. Zo bent u gegarandeerd van zaken die kwalitatief op orde zijn, zoals bruikbaarheid, toegankelijkheid, bedieningsgemak, flexibiliteit, veiligheid en comfort.

In andere gevallen kan een kangoeroewoning of mantelzorgwoning de oplossing zijn, die het beste bij uw situatie past. Ook dan kunt u op De Vree Architecten bouwen.

Navigatie

» Optimaal thuiswonen
» Over ons
» Kangoeroe wonen
» Mantelzorg wonen
» Afspraak maken

Contact

Burg. Mooijstraat 20a,
1901 ET Castricum
T. 0251 65 16 85
M. 06 4212 59 74
info@optimaalthuiswonen.nl

Uw contactpersoon

Otto de Vree, Architect
Otto de Vree
Architect
De Vree Architechten. Alle Rechten Voorbehouden. | Renik Art & Design