Nieuwbouw

Na de aanschaf van een bouwkavel, neemt u natuurlijk geen genoegen met een standaard cataloguswoning. De Vree Architecten verwezenlijkt uw droomhuis namelijk voor dezelfde prijs! Veel bouwkaveleigenaren beperken zich tot brochures met cataloguswoningen om een standaardwoning uit te zoeken, die het meest in de buurt van hun droomhuis komt. Dankzij De Vree Architecten hoeft u zich absoluut niet te schikken naar een confectiewoning; wij realiseren uw huis op maat, die ook esthetisch in de nieuwe woonomgeving past. Het resultaat? Een unieke, betaalbare woning, die inspeelt op al uw wensen!

Werkwijze De Vree Architecten

Uw wensen staan centraal. Daarom gaan wij eerst met u om de tafel om uw behoeftes door te nemen. Ook spreken wij met de gemeente, om na te gaan wat er binnen het bestemmingsplan mogelijk is. De volgende stap is een schetsvoorstel, waarin uw nieuwe woning vorm begint te krijgen. Deze schets wordt in nauw overleg met u stap voor stap verder uitgewerkt, totdat uw droomhuis op papier staat. Om het plaatje compleet te maken, houden wij u voortdurend op de hoogte van de bijbehorende bouwkosten en andere belangrijke onderdelen van de bouw.

Nadat de materialen en kleurstelling zijn bepaald, presenteren wij het ontwerp aan de Welstandscommissie van uw gemeente. Het plan werken wij technisch verder uit, nadat zij een ‘principe akkoord’ afgeeft. Deze technische uitwerking, inclusief tekeningen, begrotingen en omschrijvingen, is noodzakelijk voor de berekening van de definitieve aanneemsom en om de omgevingsvergunning – voorheen bekend als bouwvergunning – aan te vragen. Via een aanbesteding zoeken wij vervolgens op onafhankelijke wijze een geschikte aannemer, die de scherpste prijsaanbieding kan maken voor uw bouwplan. Deze aannemer moet maximale garanties af kunnen geven, zoals Bouwgarant.

Nieuwbouw van A tot Z

De Vree Architecten verzorgt de nieuwbouw van uw woning van A tot Z. Naast de beschreven werkwijze komen er tijdens het traject veel aspecten aan de orde, die wij graag in overleg met u goed afstemmen. De volgende onderwerpen komen in ieder geval tijdens het traject ter sprake:

  • Energiezuinigheid;
  • Duurzaam bouwen;
  • Optimaal Thuis Wonen.

Uiteraard kunt u over deze onderwerpen continu rekenen op ons advies en inzicht. Zo weet u zeker dat u op korte en op lange termijn veel woonplezier heeft in uw nieuwe droomhuis!

Architectenbureau Noord-Holland

De Vree Architechten. Alle Rechten Voorbehouden. | Renik Art & Design